Terviklik Kassatarkvara Erply'lt
Kassatöökoht koos kassatarkvaraga ühele kauplusele ja poodide ketile. Töötab Windowsis, internetis. Sisaldab ka serveriteenust.

Mugavus, kiirus ja multifunktsionaalsus!

Oluliselt on kasvanud kassa töökiirus, mis aitab lühendada järjekordi poekülastuste tippajal. Kõik peamised kassaoperatsioonid on kiirklahvidena saadaval ja on võimalus ühendada spetsiaalne kassaklaviatuur.

Kassatarkvara on lihtne arvutisse paigaldada, sest seadistused, kasutajaõigused, tooted ja kliendid tulevad spetsiaalse viisardi käigus ERPLY’st automaatselt üle kassaprogrammi. Riistvara ühendamine pole enam probleemiks, sest arvutisse paigaldatud programm suhtleb otse tšekiprinteri, kliendinäidiku ja rahasahtliga.

Töötab automaatselt võrguvabalt, kui Internetiühendus peaks katkema või töötab häiritult. Kui peaks tekkima vajadus töötada püsivalt ilma Internetita (laatadel, messidel või välikohvikus) siis see on võimalik! Päeva lõpus võib arvuti ühendada Internetiga kasvõi üle 3G võrgu ning andmed sünkroniseeritakse. Säilib korrektne lao- ja müügiarvestus.

Kõik võimalused on olemas! Kliendiprogrammid, kupongid ja sooduskampaaniad, tellimist vajavad kaubad, broneeringud, tagastused jne. Teenindaja saab avada laovaate, skänneerida ribakoodi ning vaadata laoseise üle kõikide ladude. Ostujuhtidel on mugavad võimalused planeerida kaupdade laovarusid jälgides müügikoguseid ja laoseise reaalajas.

Juba esimesel kasutusnädalal oli näha, kuidas kogu tööprotsess lihtsamaks muutub. Enne päeva lõppu oli mul ühtäkki 2h vaba aega. Selle aja sain kasulikult pühendada kliendiandmete kogumisele- Triinu Raudsepp (Ramo AS müügijuht)